Maak een afspraak

call075 - 622 2213

Zomer- en Winterchecks

Zomer- en Winterchecks

Uitgebreide Zomer- en Winterchecks om ervoor te zorgen dat uw auto in elk seizoen optimaal presteert.

Wij begrijpen dat uw voertuig meer is dan alleen een vervoersmiddel; het is een investering in mobiliteit, veiligheid en plezier. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in topconditie verkeert.

Waarom kiezen voor onze Zomer- en Winterchecks?

Onze Zomer- en Winterchecks verlengen de levensduur, verbeteren de veiligheid en voorkomen onverwachte kosten. Met regelmatige controles houden wij uw voertuig in topconditie, zodat u met vertrouwen de weg op kunt. Maak vandaag nog een afspraak voor professioneel onderhoud en geniet van een zorgeloze rijervaring. Uw auto verdient de beste zorg, en wij bieden die graag!

Maak een afspraak
APK onderhoud - Motorrevisie - Autoreparateur doet auto diagnostiek

Zomercheck: Bereid uw auto voor op de warme maanden

Koelsysteem inspectie: Onze Zomercheck omvat een grondige inspectie van het koelsysteem om ervoor te zorgen dat uw auto niet oververhit raakt tijdens warme zomerdagen

Airconditioning controle: Wij controleren uw airconditioning om ervoor te zorgen dat deze efficiënt werkt, zodat u koel en comfortabel blijft tijdens uw zomerse ritten.

Bandeninspectie: Slijtage, spanning en profieldiepte worden gecontroleerd, zodat uw banden optimaal presteren op warme wegen.

Vloeistofniveaus: We controleren en vullen essentiële vloeistoffen bij, zoals motorolie, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof.

Verlichting

Bandenspanning

Oliepeil

Ruitenwissers

Ruitensproeiervloeistof

Wintercheck: Maak uw auto winterklaar

Accu-inspectie: Koude temperaturen kunnen een tol eisen van uw accu. Onze Wintercheck omvat een grondige inspectie om startproblemen te voorkomen.

Antivries controle: We controleren en vullen antivries aan om ervoor te zorgen dat uw moor beschermd is tegen bevriezing.

Verwarmingssysteem check: Een goed werkend verwarmingssysteem is essentieel tijdens koude winterdagen. We zorgen ervoor dat uw auto snel opwarmt en comfortabel blijft.

Winterbanden inspectie: We beoordelen de staat van uw winterbanden en adviseren over de juiste profieldiepte voor optimale grip op gladde wegen.

 

Bij Wouda Assendelft begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënte Zomer- en Winterchecks, uitgevoerd door ons ervaren team van technici. Maak vandaag nog een afspraak

Wacht niet tot kleine problemen grote worden. Kies voor preventief onderhoud en vertrouw op Wouda Assendelft om uw voertuig in topconditie te houden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over diensten.

Maak een afspraak
Zomercheck - Wouda onder auto aan het werk

Klantenreviews

Netjes en vlot geholpen

Prima te woord gestaan en auto weer gerepareerd. Ik heb gelukkig niet vaak problemen maar als het zover is gaat mijn auto weer hier naartoe.

Martin

Top service

Snel een afspraak inplannen, duidelijke communicatie over de kosten. Precies zoals het hoort te gaan bij een goede garage.

Monique

Maak een afspraak voor een van onze services!

Klik hier