Maak een afspraak

call+31 75 - 622 2213

Zomer- en Winterchecks

Zomer- en Winterchecks

Wat is een zomercheck?

Een zomercheck is van belang om uw auto voor te bereiden op de uitdagingen van warm weer. Deze inspectie spoort problemen op en verbetert de veiligheid en prestaties van uw voertuig. Hierbij kijken wij onder anderen naar:

 

Koelsysteem inspectie: Wij controleren uw airconditioning om ervoor te zorgen dat deze efficiënt werkt, zodat u koel en comfortabel blijft tijdens uw zomerse ritten.

Bandeninspectie: Slijtage, spanning en profieldiepte worden gecontroleerd, zodat uw banden optimaal presteren op warme wegen.

Vloeistofniveaus: Wij controleren en vullen essentiële vloeistoffen bij, zoals motorolie, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof, om ervoor te zorgen dat uw auto soepel blijft rijden.

Verlichting: Wij controleren alle verlichtingssystemen, inclusief koplampen, remlichten en richtingaanwijzers, om ervoor te zorgen dat uw auto goed zichtbaar is en voldoet aan de wettelijke vereisten.

Bandenspanning: De bandenspanning wordt gecontroleerd en indien nodig aangepast om optimale grip en brandstofefficiëntie te garanderen.

Oliepeil: We controleren het oliepeilniveau om ervoor te zorgen dat uw motor goed gesmeerd en beschermd is tegen oververhitting.

Ruitenwissers: Wij inspecteren de ruitenwissers om ervoor te zorgen dat deze soepel werken en een helder zicht bieden tijdens regenachtige zomerdagen.

Ruitensproeiersvloeistof: We controleren en vullen de ruitensproeiersvloeistof bij, zodat u altijd een schone vooruit heeft voor optimaal zicht op de weg.

Wat is een wintercheck?

Een wintercheck is van belang om uw auto voor te bereiden op de uitdagingen van koud weer. Deze inspectie spoort problemen op en verbetert de veiligheid en prestaties van uw voertuig. Hierbij kijken wij onder anderen naar:

 

Accu-inspectie: Koude temperaturen kunnen een tol eisen van uw accu. Onze wintercheck omvat een grondige inspectie om startproblemen te voorkomen.

Antivries controle: We controleren en vullen antivries aan om ervoor te zorgen dat uw auto snel opwarmt en comfortabel blijft.

Antivries controle: We controleren en vullen antivries aan om ervoor et zorgen dat uw motor beschermd is tegen bevriezing.

Verwarmingssysteem check: Een goed werkend verwarmingssysteem is essentieel tijdens koude winterdagen. We zorgen ervoor dat uw auto snel opwarmt en comfortabel blijft.

Winterbanden inspectie: We beoordelen de staat van uw winterbanden en adviseren over de juiste profieldiepte voor optimale grip op gladde wegen.

Maak een afspraak!
APK onderhoud - Motorrevisie - Autoreparateur doet auto diagnostiek

Waarom kiezen voor Wouda Assendelft?

Bij Wouda Assendelft kunt u terecht voor een zomer- en winterchecks bij u in de buurt. Bij ons kunt u terecht met uw personenauto, bedrijfswagen, aanhangwagens en speciale voertuigen. Klaar terwijl u wacht en zonder reparatieverplichtingen, uiteraard onder het genot van een kop koffie. Bij Wouda Assendelft gaan veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs hand in hand.

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak – U kunt via onze website eenvoudig een afspraak plannen op een tijdstip wat u uitkomt. Ook kunt u via onze mail of telefonisch in contact met ons komen.

 

  1. Dag van de controle – Breng uw voertuig naar onze locatie. Onze keurmeesters voeren een grondige inspectie op uw voertuig op het gebied van verkeersveiligheid, milieuprestaties en technische staat.

 

  1. Rapportage – Na afloop van de keuring ontvangt u een gedetailleerd rapport met de resultaten.

 

  1. Reparaties (indien nodig) – Indien er reparaties nodig zijn aan uw voertuig bespreken wij dit met u vooraf. Vervolgens voeren wij de benodigde werkzaamheden uit.

Maak een afspraak!

Zomer- of wintercheck in de buurt

Bij Wouda Assendelft begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënte zomer- en winterchecks, uitgevoerd door ons ervaren team van technici. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een veilige en betrouwbare auto.

 

Wacht niet tot kleine problemen groot worden. Kies voor preventief onderhoud en vertrouw op Wouda Assendelft om uw voertuig in topconditie te houden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een van onze services!

Klik hier