Maak een afspraak

call+31 75 - 622 2213

Cilinderkop revisie

Cilinderkop revisie

Wat is een cilinderkop revisie?

Een revisie van uw cilinder zorgt ervoor dat uw cilinder zo goed als nieuw wordt. Bij een cilinderkop revisie wordt de cilinderkop gedemonteerd en worden alle beschadigde of versleten onderdelen vervangen of gerepareerd. Het vlakken van de cilinderkop zorgt voor een optimale afdichting tussen de cilinderkop en motoroblok, waardoor de motor soepeler zal draaien.

Als u vermoedt dat uw cilinderkop defect is, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. In veel gevallen is een cilinderkop revisie de beste oplossing.

Wat is een cilinderkop?

De cilinderkop is een belangrijk onderdeel van de motor van uw auto. Het zorgt ervoor dat de verbrandingsgassen in de verbrandingskamer worden verbrand, waardoor de auto kan rijden. Als de cilinderkop beschadigd is of versleten is, kan dit leiden tot problemen met de werking van de motor.

Maak een afspraak!
Cilinderkop revisie

Waarom kiezen voor een cilinderkop revisie bij ons?

Optimale Motorprestaties: Onze gespecialiseerde cilinderkop revisie zorgt voor een optimale verbranding, wat resulteert in betere motorprestaties en brandstofefficiëntie.

Verlengde Motorlevensduur: Door tijdig onderhoud en revisie van de cilinderkop verlengt u de levensduur van uw motor en voorkomt u dure reparaties.

Milieubewust: Een goed functionerende cilinderkop draagt bij aan een schonere verbranding, wat positief is voor het milieu en uw uitstoot vermindert.

Waarom kiezen voor Autogarage Wouda Assendelft?

Bij Wouda Assendelft kunt u terecht voor een cilinderkop revisie van uw voertuig bij u in de buurt. Bij ons kunt u terecht met uw personenauto, bedrijfswagen, aanhangwagens en speciale voertuigen. Klaar terwijl u wacht en zonder reparatieverplichtingen, uiteraard onder het genot van een kop koffie. Bij Wouda Assendelft gaan veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs hand in hand.

 

Maak een afspraak!
Cilinderkop revisie 2

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak – U kunt via onze website eenvoudig een afspraak plannen op een tijdstip wat u uitkomt. Ook kunt u via onze mail of telefonisch in contact met ons komen.

 

  1. Dag van onderhoud– Breng uw voertuig naar onze locatie. Onze keurmeesters voeren een grondige inspectie op uw voertuig op het gebied van verkeersveiligheid, milieuprestaties en technische staat.

 

  1. Rapportage – Na afloop van de keuring ontvangt u een gedetailleerd rapport met de resultaten.

 

  1. Reparaties (indien nodig) – Indien er reparaties nodig zijn aan uw voertuig bespreken wij dit met u vooraf. Vervolgens voeren wij de benodigde werkzaamheden uit.

Cilinderkop laten reviseren in de buurt

Bij Wouda Assendelft begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënte Distributieketting onderhoud, uitgevoerd door ons ervaren team van technici. Maak vandaag nog een afspraak en geniet optimale motorprestaties

 

Wacht niet tot kleine problemen grote worden. Kies voor preventief onderhoud en vertrouw op Wouda Assendelft om uw voertuig in topconditie te houden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over diensten.

Maak een afspraak!

Veelgestelde vragen

Tekenen dat uw Cilinderkop Aandacht Nodig Heeft:

Verlies van Motorvermogen: Merkt u dat uw auto minder krachtig is? Dit kan duiden op problemen met de cilinderkop.

Olieverbruik: Overmatig olieverbruik kan wijzen op slijtage aan de cilinderkopafdichtingen.

Witte Rook: Witte rook uit de uitlaat kan duiden op een lekkende cilinderkop, wat onmiddellijke aandacht vereist.

Oververhitting: Voortdurende oververhitting kan schade aan de cilinderkop veroorzaken.

Maak een afspraak voor een van onze services!

Klik hier