Maak een afspraak

call+31 75 - 622 2213

Airco

Airco

Waarom is airco-onderhoud belangrijk?

Een goed werkende airco is essentieel voor uw comfort tijdens het rijden, vooral tijdens warme zomerdagen. Ons ervaren team van monteurs staat klaar om uw airconditioning te inspecteren, te onderhouden en te repareren. Door regelmatig onderhoud te plegen, voorkomt u niet alleen ongemak, maar verlengt u ook de levensduur van het systeem.

Wat omvat een auto airco service?

Een aircoonderhoudsbeurt is essentieel voor het optimale functioneren van je auto-airconditioningssysteem. Tijdens zo’n service worden verschillende belangrijke aspecten aangepakt, zoals het bijvullen van de airco om ervoor te zorgen dat hij efficiënt blijft koelen. Ook wordt de airco gereinigd om schimmels en bacteriën te verwijderen die zich in het systeem kunnen ophopen, vooral als de airco lekt of niet goed werkt. Als er sprake is van een lekkage, kan tijdens het onderhoud ook een reparatie worden uitgevoerd om het probleem op te lossen. In sommige gevallen kan een volledige inbouw van een nieuw airco systeem nodig zijn. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, blijft je auto-airco in topconditie en geniet je van een comfortabele rit, ongeacht de buitentemperatuur.

Maak een afspraak!

Waarom kiezen voor onze Airco-services?

Optimaal comfort: Een goed functionerende airco zorgt voor een aangename rijervaring, ongeacht de buitentemperatuur.

Luchtzuivering: Onze service omvat het reinigen van het aircosysteem, wat resulteert in schonere en gezondere lucht in uw auto.

Brandstofefficiëntie: Een efficiënte airco draagt bij aan een lager brandstofverbruik, waardoor u kosten bespaart.

Waarom kiezen voor Autogarage Wouda Assendelft?

Bij Wouda Assendelft kunt u terecht voor inspectie, onderhoud en reparatie van het airconditioningsysteem bij u in de buurt. Bij ons kunt u terecht met uw personenauto, bedrijfswagen, aanhangwagens en speciale voertuigen. Klaar terwijl u wacht en zonder reparatieverplichtingen, uiteraard onder het genot van een kop koffie. Bij Wouda Assendelft gaan veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs hand in hand.

Maak een afspraak!

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak – U kunt via onze website eenvoudig een afspraak plannen op een tijdstip wat u uitkomt. Ook kunt u via onze mail of telefonisch in contact met ons komen.

 

  1. Dag van de controle – Breng uw voertuig naar onze locatie. Onze keurmeesters voeren een grondige inspectie op uw voertuig op het gebied van verkeersveiligheid, milieuprestaties en technische staat.

 

  1. Rapportage – Na afloop van de keuring ontvangt u een gedetailleerd rapport met de resultaten.

 

  1. Reparaties (indien nodig) – Indien er reparaties nodig zijn aan uw voertuig bespreken wij dit met u vooraf. Vervolgens voeren wij de benodigde werkzaamheden uit.

Airco onderhoud in de buurt

Bij Wouda Assendelft begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënte airco-services, uitgevoerd door ons ervaren team van technici. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een veilige en betrouwbare auto.

 

Wacht niet tot kleine problemen groot worden. Kies voor preventief onderhoud en vertrouw op Wouda Assendelft om uw voertuig in topconditie te houden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten.

Maak een afspraak!

Veelgestelde vragen

Een onderhoudsbeurt voor de airco van een auto duurt gemiddeld een half uur tot een uur.

Het wordt aangeraden om jaarlijks de airco van uw auto te controleren.

Maak een afspraak voor een van onze services!

Klik hier