Maak een afspraak

call+31 75 - 622 2213

Uitlijnen en balanceren.

Uitlijnen en balanceren.

Wat is het uitlijnen en balanceren van een auto?

Het uitlijnen van een auto is het proces waarbij de hoeken van de wielen worden aangepast om ervoor te zorgen dat deze parallel aan elkaar en loodrecht op de grond staan. Dit helpt de auto stabiliseren tijdens het rijden en zorgt voor gelijkmatige slijtage van de banden.

 

Balanceren van een auto verwijst naar het evenwicht aanbrengen van de banden en wielen.  Tijdens het balanceren worden kleine gewichten toegevoegd aan de velgen om eventuele onbalans te corrigeren. Zowel het uitlijnen als het balanceren van een auto zorgen voor een veiligere en beter presterende auto met een verlengde levensduur. Dit zorgt voor een algehele verbeterde rijervaring.

Waarom kiezen voor onze uitlijn- en balanceerservice?

Wij beschikken over deskundige technici: Ons team bestaat uit ervaren en deskundige technici die zich inzetten voor het optimaliseren van de veiligheid en prestaties van uw voertuig. Ze zijn bekwaam in het uitlijnen en balanceren van auto’s en zorgen ervoor dat uw voertuig soepel en stabiel rijdt.

 

Efficiënte service: Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven wij ernaar om onze uitlijn- en balanceerservice zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. U kunt een afspraak maken op een moment dat u uitkomt, en wij zorgen voor de rest, zodat u snel weer de weg op kunt.

 

Transparantie: Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Na de uitlijn- en balanceerservice ontvangt u een gedetailleerd rapport met de resultaten en eventuele aanbevelingen. Als er aanvullende reparaties nodig zijn, zullen we dit altijd vooraf met u bespreken en u duidelijk informeren over de kosten.

Maak een afspraak!
Uitlijnen en balanceren - Banden uitlijnen machine

Waarom kiezen voor Autobedrijf Wouda Assendelft?

Bij Wouda Assendelft kunt u terecht voor het uitlijnen en balanceren van uw voertuig bij jou in de buurt. Bij ons kunt u terecht met uw personenauto, bedrijfswagen, aanhangwagens en speciale voertuigen. Klaar terwijl u wacht en zonder reparatieverplichtingen, uiteraard onder het genot van een kop koffie. Bij Wouda Assendelft gaan veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs hand in hand.

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak – U kunt via onze website eenvoudig een afspraak plannen op een tijdstip wat u uitkomt. Ook kunt u via onze mail of telefonisch in contact met ons komen.

 

  1. Dag van het onderhoud – Breng uw voertuig naar onze locatie. Onze keurmeesters voeren een grondige inspectie op uw voertuig op het gebied van wieluitlijning en balanceren.

 

  1. Uitlijnen en balanceren – Na de inspectie worden de wielen van uw voertuig zorgvuldig uitgelijnd en gebalanceerd om ervoor te zorgen dat ze parallel aan elkaar staan en gelijkmatig contact maken met de weg.

 

  1. Rapportage en reparaties (indien nodig) – Na de service ontvangt u een gedetailleerd rapport met de resultaten. Indien er reparaties nodig zijn aan uw voertuig bespreken wij dit met u vooraf. Vervolgens voeren wij de benodigde werkzaamheden uit.

Maak een afspraak!

Auto uitlijnen in de buurt

Bij Wouda Assendelft begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënte autodiensten, uitgevoerd door ons ervaren team van technici. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een veilige en betrouwbare auto.

 

Wacht niet tot kleine problemen groot worden. Kies voor regelmatig onderhoud en vertrouw op Wouda Assendelft om uw voertuig in topconditie te houden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten.

Maak een afspraak!
Uitlijnen en balanceren - Monteur werkend aan auto ophanging reparatiewerkplaats

Veelgestelde vragen

Het uitlijnen van een auto duurt gemiddeld een half uur tot een uur.

U kunt het beste de auto laten controleren wanneer u tijdens het rijden merkt dat het sturen te licht of zwaar is. Wij raden u hierbij aan om jaarlijks of na 20.000km een onderhoud te plannen.

Maak een afspraak voor een van onze services!

Klik hier