Maak een afspraak

call+31 75 - 622 2213

LPG

LPG

Wat omvat onze LPG-services?

Onze LPG-services omvat een uitgebreid pakket aan diensten gericht op het installeren, onderhouden en repareren van LPG-systemen. Wij zorgen voor een professionele installatie van het LPG-systeem, inclusief tanks, leidingen, kleppen en injectoren. Hierbij bieden wij regelmatig onderhoudsdiensten aan om optimale prestaties te waarborgen. Denk hierbij aan controles op het gebied van lekkages, prestatieproblemen of storingen. Daarnaast staan wij voor u klaar om deskundig advies te bieden over de voordelen van LPG-systemen.

Waarom zou ik mijn voertuig omschakelen naar een LPG-systeem?

Het omschakelen van een voertuig naar een LPG-systeem kan kosten besparen. Aangezien de prijs van LPG doorgaans lager is als benzine of diesel. Het gebruik van LPG zorgt ook voor een lagere uitstoot van schadelijke stoffen. Dit is gunstig voor het milieu en bied ook weer belastingvoordelen. Het omschakelen naar een LPG-systeem verlengt tevens de levensduur van een motor, doordat LPG schoner verbrandt en minder vervuilende afzetting achterlaat dat benzine of diesel.

 

Dual-fuel systeem: Profiteer van zowel benzine als LPG, waardoor u flexibiliteit hebt en uw rijbereik vergroot.

Langere levensduur: LPG verbrandt schoner, wat kan bijdragen aan een langere levensduur van uw motor.

Subsidies en belastingvoordelen: In sommige regio’s kunt u profiteren van subsidies en belastingvoordelen bij het gebruik van LPG.

Maak een afspraak!
LPG - Jonge automonteur die compressor gebruikt terwijl onderhoud ac unit auto werkplaats

Waarom kiezen voor Autogarage Wouda Assendelft?

Bij Wouda Assendelft kunt u terecht voor het omzetten van uw boot naar een lpg-systeem bij u in de buurt. Bij ons kunt u terecht met uw personenauto, bedrijfswagen, aanhangwagens, boten en speciale voertuigen. Klaar terwijl u wacht en zonder reparatieverplichtingen, uiteraard onder het genot van een kop koffie. Bij Wouda Assendelft gaan veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs hand in hand.

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak – U kunt via onze website eenvoudig een afspraak plannen op een tijdstip wat u uitkomt. Ook kunt u via onze mail of telefonisch in contact met ons komen.

 

  1. Dag van onderhoud– Breng uw voertuig naar onze locatie. Onze keurmeesters voeren een grondige inspectie op uw voertuig op het gebied van verkeersveiligheid, milieuprestaties en technische staat.

 

  1. Rapportage – Na afloop van de keuring ontvangt u een gedetailleerd rapport met de resultaten.

 

  1. Reparaties (indien nodig) – Indien er reparaties nodig zijn aan uw voertuig bespreken wij dit met u vooraf. Vervolgens voeren wij de benodigde werkzaamheden uit.

Maak een afspraak!
LPG - Monteur onderhoud auto motor

LPG-services in de buurt

Bij Wouda Assendelft begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënt onderhoud, uitgevoerd door ons ervaren team van technici. Maak vandaag nog een afspraak en geniet optimale motorprestaties

 

Wacht niet tot kleine problemen grote worden. Kies voor preventief onderhoud en vertrouw op Wouda Assendelft om uw voertuig in topconditie te houden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over diensten.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een van onze services!

Klik hier