Maak een afspraak

call075 - 622 2213

LPG

LPG

De efficiënte en kosteneffectieve brandstofoptie: LPG.

Wij begrijpen dat uw voertuig meer is dan alleen een vervoersmiddel; het is een investering in mobiliteit, veiligheid en plezier. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in topconditie verkeert.

Waarom kiezen voor LPG bij Wouda Assendelft:

Kostenbesparing: LPG is een voordelige brandstofoptie, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen op uw brandstofuitgaven.

Milieuvriendelijk: LPG stoot minder schadelijke stoffen uit dan traditionele brandstoffen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Optimale prestaties: Ons gespecialiseerde team van monteurs zorgt ervoor dat uw LPG-systeem perfect is afgesteld voor optimale prestaties.

Maak een afspraak
Jonge automonteur die compressor gebruikt terwijl onderhoud ac unit auto werkplaats

Voordelen van LPG-omzetting bij Wouda Assendelft:

Dual-fuel systeem: Profiteer van zowel benzine als LPG, waardoor u flexibiliteit hebt en uw rijbereik vergroot.

Langere levensduur: LPG verbrandt schoner, wat kan bijdragen aan een langere levensduur van uw motor.

Subsidies en belastingvoordelen: In sommige regio’s kunt u profiteren van subsidies en belastingvoordelen bij het gebruik van LPG.

Varen op LPG

Het is misschien niet zo voor de hand liggend, maar varen op een LPG systeem is met de hoge benzineprijzen uitermate slim! Boten en andere vaartuigen blijven met een LPG-installatie onder de zwaarste omstandigheden goed presteren.

Bij ons kunt u onder meer terecht voor LPG-systeem op uw vaarvoertuig, maar ook voor het onderhoud aan uw boot. Wij verzorgen uiteraard eerst een vrijblijvende offerte op maat, omdat geen enkele boot hetzelfde is. Klik hier voor informatie.

Maak een afspraak
Monteur onderhoud auto motor

Bij Wouda Assendelft begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënte LPG services, uitgevoerd door ons ervaren team van technici. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een LPG omzetting.

Wacht niet tot kleine problemen grote worden. Kies voor preventief onderhoud en vertrouw op Wouda Assendelft om uw voertuig in topconditie te houden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over diensten.

Klantenreviews

Netjes en vlot geholpen

Prima te woord gestaan en auto weer gerepareerd. Ik heb gelukkig niet vaak problemen maar als het zover is gaat mijn auto weer hier naartoe.

Martin

Top service

Snel een afspraak inplannen, duidelijke communicatie over de kosten. Precies zoals het hoort te gaan bij een goede garage.

Monique

Maak een afspraak voor een van onze services!

Klik hier