Maak een afspraak

call075 - 622 2213

Onderhoud

Onderhoud

Onze Onderhoudsdiensten

Bij Autobedrijf Wouda in Assendelft begrijpen we hoe belangrijk uw auto voor u is. Daarom streven we ernaar om een volledig pakket aan onderhoudsdiensten te bieden die ervoor zorgen dat uw voertuig altijd in topconditie is. Onze deskundige technici gebruiken de nieuwste technologieën en apparatuur om hoogwaardige service te leveren voor alle merken en modellen.

Regelmatig Onderhoud en Inspectie

Het regelmatig onderhouden van uw auto is essentieel om de prestaties te optimaliseren en de levensduur te verlengen. Onze standaard onderhoudsbeurten omvatten olieverversing, het vervangen van oliefilters, het controleren van de remmen, bandenspanning, en het inspecteren van de motor en transmissie op eventuele problemen. Alles volgens de fabriek specificaties

 

Onderhoud voor leaseauto’s.

Bij Autobedrijf Wouda begrijpen we de unieke behoeften van leaseauto-gebruikers. Een betrouwbare auto is essentieel, of u nu voor zakelijke reizen of dagelijkse woon-werkverkeer afhankelijk bent van uw voertuig. Daarom bieden we gespecialiseerd onderhoud en servicebeurten aan voor alle soorten leaseauto’s, zodat u altijd veilig en zonder zorgen de weg op kunt.

Autobedrijf Wouda werkt samen met bijna alle leasemaatschappijen om u een soepele en efficiënte service te bieden. Wij handelen de administratie direct af met uw leasemaatschappij, waardoor het proces voor u als klant zo moeiteloos mogelijk verloopt. U kunt rekenen op een transparante communicatie en geen onverwachte kosten.

Contact

APK-Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring in Europa om de veiligheid op de weg te garanderen. Wij bieden een grondige APK-keuring waarbij we uw auto op meerdere veiligheids- en emissieaspecten controleren, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Reparaties

Van kleine reparaties zoals het vervangen van lampjes en ruitenwissers tot grotere reparaties aan de motor of transmissie, ons team staat klaar om elk probleem met precisie en zorg aan te pakken. We gebruiken alleen onderdelen van hoge kwaliteit die gelijkwaardig zijn aan de originele onderdelen, zodat uw auto blijft presteren zoals het hoort.

Bandenservice

De banden zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw auto als het gaat om veiligheid en prestaties. Bij Autobedrijf Wouda bieden we een uitgebreide bandenservice, inclusief balanceren, uitlijnen, en het vervangen van banden, om ervoor te zorgen dat u altijd de best mogelijke grip en comfort heeft.

Airco Service

Een goed werkende airconditioning is essentieel voor uw comfort, vooral tijdens de warmere maanden. Onze airco service omvat het controleren van het koelmiddel, het reinigen van de airco en het vervangen van het pollenfilter om ervoor te zorgen dat uw airco efficiënt en effectief werkt.

Maak vandaag nog een afspraak

Ons team van ervaren technici staat klaar om u en uw auto de beste service te bieden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of als u vragen heeft over onze diensten. Bij Autobedrijf Wouda in Assendelft is uw auto in goede handen.

Klantenreviews

Netjes en vlot geholpen

Prima te woord gestaan en auto weer gerepareerd. Ik heb gelukkig niet vaak problemen maar als het zover is gaat mijn auto weer hier naartoe.

Martin

Top service

Snel een afspraak inplannen, duidelijke communicatie over de kosten. Precies zoals het hoort te gaan bij een goede garage.

Monique