Maak een afspraak

call+31 75 - 622 2213

Onderhoud

Onderhoud

Regelmatig Onderhoud en Inspectie

Het regelmatig onderhouden van uw auto is essentieel om de prestaties te optimaliseren en de levensduur te verlengen. Onze standaard onderhoudsbeurten omvatten olieverversing, het vervangen van oliefilters, het controleren van de remmen, bandenspanning, en het inspecteren van de motor en transmissie op eventuele problemen. Alles volgens de fabriek specificaties. U kunt bij ons terecht voor zowel een kleine onderhoudsbeurt als grote omderhoudsbeurt voor auto’s.

 

Onderhoud voor leaseauto’s.

Bij Autobedrijf Wouda begrijpen we de unieke behoeften van leaseauto-gebruikers. Een betrouwbare auto is essentieel, of u nu voor zakelijke reizen of dagelijkse woon-werkverkeer afhankelijk bent van uw voertuig. Daarom bieden we gespecialiseerd onderhoud en servicebeurten aan voor alle soorten leaseauto’s, zodat u altijd veilig en zonder zorgen de weg op kunt.

 

Wij werken samen met bijna alle leasemaatschappijen om u een soepele en efficiënte service te bieden. Wij handelen de administratie direct af met uw leasemaatschappij, waardoor het proces voor u als klant zo moeiteloos mogelijk verloopt. U kunt rekenen op een transparante communicatie en geen onverwachte kosten.

Maak een afspraak!

APK-Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring in Europa om de veiligheid op de weg te garanderen. Wij bieden een grondige APK-keuring waarbij we uw auto op meerdere veiligheids- en emissieaspecten controleren, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Reparaties

Van kleine reparaties zoals het vervangen van lampjes en ruitenwissers tot grotere reparaties aan de motor of transmissie, ons team staat klaar om elk probleem met precisie en zorg aan te pakken. We gebruiken alleen onderdelen van hoge kwaliteit die gelijkwaardig zijn aan de originele onderdelen, zodat uw auto blijft presteren zoals het hoort.

Maak een afspraak!

Bandenservice

De banden zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw auto als het gaat om veiligheid en prestaties. Bij Autobedrijf Wouda bieden we een uitgebreide bandenservice, inclusief balanceren, uitlijnen, en het vervangen van banden, om ervoor te zorgen dat u altijd de best mogelijke grip en comfort heeft.

Airco Service

Een goed werkende airconditioning is essentieel voor uw comfort, vooral tijdens de warmere maanden. Onze airco service omvat het controleren van het koelmiddel, het reinigen van de airco en het vervangen van het pollenfilter om ervoor te zorgen dat uw airco efficiënt en effectief werkt.

Maak een afspraak!

Waarom kiezen voor onze onderhoudsservice?

Wij beschikken over deskundige keurmeesters: Ons team bestaat uit erkende en ervaren keurmeesters. Zij zijn toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van uw voertuig. Er wordt tijd en geïnvesteerd om ieder aspect van de keuring zorgvuldig te controleren. Daarnaast kunt u terecht bij ons team voor al uw vragen.

 

Efficiënte service: Wij begrijpen dat jouw tijd waardevol is. Daarom streven wij ernaar om de onderhoudsbeurt van jouw auto zo efficiënt mogelijk uit te voeren zonder problemen. Kies een tijdstip wanneer het u uitkomt en wij zorgen voor de rest.

 

Transparantie: Bij Wouda Assendelft geloven wij in transparantie. Na de keuring ontvang je een gedetailleerd rapport met de resultaten en bevindingen. Mochten er reparaties nodig zijn communiceren wij altijd vooraf en bieden wij een helder inzicht in de mogelijkheden en kosten.

Waarom kiezen voor Autogarage Wouda Assendelft?

Bij Wouda Assendelft kunt u terecht voor een onderhoudsbeurt voor uw auto. Bij ons kunt u terecht met uw personenauto, bedrijfswagen, aanhangwagens en speciale voertuigen. Klaar terwijl u wacht en zonder reparatieverplichtingen, uiteraard onder het genot van een kop koffie. Bij Wouda Assendelft gaan veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs hand in hand.

Maak een afspraak!

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak – U kunt via onze website eenvoudig een afspraak plannen op een tijdstip wat u uitkomt. Ook kunt u via onze mail of telefonisch in contact met ons komen.

 

  1. Dag van onderhoud – Breng uw voertuig naar onze locatie. Onze keurmeesters voeren een grondige inspectie op uw voertuig op het gebied van verkeersveiligheid, milieuprestaties en technische staat.

 

  1. Rapportage – Na afloop van het onderhoud ontvangt u een gedetailleerd rapport met de resultaten. Bij goedkeuring ontvangt u tevens ook nog een keuringssticker.

 

  1. Reparaties (indien nodig) – Indien er reparaties nodig zijn aan uw voertuig bespreken wij dit met u vooraf. Vervolgens voeren wij de benodigde werkzaamheden uit.

Auto onderhoud in de buurt

Bij Wouda Assendelft begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënte onderhoudsservice, uitgevoerd door ons ervaren team van technici. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een veilige en betrouwbare auto.

 

Wacht niet tot kleine problemen groot worden. Kies voor regelmatig onderhoud en vertrouw op Wouda Assendelft om uw voertuig in topconditie te houden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten.

Veelgestelde vragen

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van de staat van het voertuig. Een kleine onderhoudsbeurt kost gemiddeld tussen de €100,- en €200,-. Voor een grote onderhoudsbeurt kost dit gemiddeld tussen de €200,- en €400,-.

Ja, ook met hybride auto’s kunt u terecht bij Wouda Assendelft.

Klein onderhoud aan een auto is toepasselijk bij elke 15.000 kilometer, of jaarlijks. Een grote onderhoudsbeurt is toepasselijk bij elke 30.000 kilometer, of om de 2 jaar.

Maak een afspraak voor een van onze services!

Klik hier