Maak een afspraak

call+31 75 - 622 2213

Automaat spoelen

Automaat spoelen

Ontdek de kracht van onze geavanceerde SPIN ATF 2 spoelautomaat

Een volautomatisch servicestation voor automatische versnellingsbakken. Deze machine is als een warm bad voor elke automaat, waarbij de ATF-2 automatisch spoelt met gebruikte ATF olie, de transmissie reinigt en vervolgens vult met nieuwe olie. Een milieuvriendelijke werkwijze waarbij geen olie verloren gaat. Preventief spoelen en flushen met onze ATF2 kan uw transmissie nieuw leven inblazen, zelfs als er nog geen klachten zijn.

Voordelen van onze ATF2 spoelautomaat

Oplossing voor diverse klachten: Weigerende automaatbak, schommelend toerental, slippen, slecht opschakelen, klappen bij kick down, verhoogd brandstofverbruik en bonken kunnen worden verholpen met onze spoelautomaat.

Geavanceerde reiniging: De ATF2 spoelt, reinigt en ververst de automatische transmissie snel en effectief, waardoor schakelklachten als gevolg van vervuiling eenvoudig kunnen worden opgelost.

Preventief onderhoud: Voorkom dure reparaties in de toekomst door uw automatische transmissie preventief te laten spoelen en flushen, bij voorkeur elke 60.000 tot 80.000 KM of elke 2-3 jaar.

Maak een afspraak!
Automaat spoelen - ATF2 spoelautomaat

Waarom kiezen voor
Autogarage Wouda Assendelft?

Bij Wouda Assendelft kunt u terecht voor inspectie, onderhoud en spoelen van uw automaat bij u in de buurt. Bij ons kunt u terecht met uw personenauto, bedrijfswagen, aanhangwagens en speciale voertuigen. Klaar terwijl u wacht en zonder reparatieverplichtingen, uiteraard onder het genot van een kop koffie. Bij Wouda Assendelft gaan veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs hand in hand.

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak – U kunt via onze website eenvoudig een afspraak plannen op een tijdstip wat u uitkomt. Ook kunt u via onze mail of telefonisch in contact met ons komen.
  2. Dag van onderhoud – Breng uw voertuig naar onze locatie. Onze gespecialiseerde technici zorgen voor een uitgebreide spoeling van uw automaat met behulp van ons geavanceerde ATF2 spoelautomaat. Hierdoor blijft uw voertuig optimaal presteren op het gebied van veiligheid en prestaties.
  3. Rapportage – Na afloop van de keuring ontvangt u een gedetailleerd rapport met de resultaten.
  4. Reparaties (indien nodig) – Indien er reparaties nodig zijn aan uw voertuig bespreken wij dit met u vooraf. Vervolgens voeren wij de benodigde werkzaamheden uit.

Maak een afspraak!

Automaat spoelen in de buurt

Bij Wouda Assendelft begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënte zomer- en winterchecks, uitgevoerd door ons ervaren team van technici. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een veilige en betrouwbare auto.

Wacht niet tot kleine problemen groot worden. Kies voor preventief onderhoud en vertrouw op Wouda Assendelft om uw voertuig in topconditie te houden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten.

Veelgestelde vragen

Schokkerig schakelen: Wanneer de transmissie schokkerig of abrupt schakelt tijdens het rijden, kan dit duiden op problemen met de transmissie van uw voertuig.

Vreemde geluiden: Denk aan bonken, tikken of zoemen tijdens het rijden. Dit kan duiden op interne problemen in de transmissie.

Waarschuwingslampjes: Als het lampje van de transmissie op het dashboard gaat branden, geeft dit aan dat uw automaat aandacht vereist.

Een automaatbak laten spoelen wordt iedere 60.000 tot 80.000km, of elke 2-3 jaar.

Maak een afspraak voor een van onze services!

Klik hier